Internationale Keramiekmarkt Dwingeloo

Programma 2017

Hieronder vindt u het voorlopige programma van de 25e Keramiekmarkt. Vanwege het 5e lustrum zullen er extra activiteiten plaatsvinden. Hierover is op dit moment echter nog niet alles bekend.

10.00 uur: Markt open voor het publiek.

Vanaf 10.00 uur diverse doorlopende demonstraties en workshops

15.00 uur: Uitreiking van de juryprijzen 'Keramiekprijs Noord Nederland'* en de 'Draaiprijs Noord Nederland'**. De jury maakt de namen van de genomineerden bekend en motiveert de keuzes van de winnaars.

16.00 uur: Bekendmaking van vier prijswinnaars uit het publiek die hun toegangsbewijs - voorzien van naam, adres en telefoonnummer - hebben gedeponeerd in de daarvoor bestemde dozen. De 4 prijzen bestaan uit een werkstuk van de genomineerde keramisten die niet éénvan de twee prijzen hebben gewonnen.

1700 uur: Afsluiting van de markt.

* De 'Keramiekprijs Noord Nederland, een keramische trofee en een geldbedrag van € 500,- wordt gesponsord en uitgereikt door de heer H. Wiechers van Wiechers Wonen uit Dwingeloo.

** De 'Draaiprijs Noord Nederland' voor het best gedraaide werk is een keramische trofee en een geldbedrag van € 500,- mede gesponsord en uitgereikt door mevrouw B.N. Duller van VeKa uit Dreumel.