Internationale Keramiekmarkt Dwingeloo

Aanwijzingen en tips

Beste keramist,

 

Bij deze nodigen we je uit om in te schrijven voor de Keramiekmarkt Dwingeloo.

De inschrijving  zal in zijn geheel via onze website verlopen. Daarom volgen hieronder aanwijzingen hoe je de inschrijving het beste kunt aanpakken.

Het inschrijven gebeurt in drie stappen:

1.       Verzamelen en controleren van de foto’s die je op gaat sturen. Maak hiervoor een aparte map aan op je computer.

2.       Formulier invullen.

3.       Foto’s doorsturen

Dit kan alleen via je computer, niet met je smartphone.

 

Stap 1:     Verzamel je  foto’s   ( 4 of 5 foto’s, waarvan één van je kraam) in een aparte map.  Dit werkt overzichtelijk en je kunt dan achteraf makkelijk zien welke foto's je hebt opgestuurd.

Controleer of je foto’s aan de volgende eisen voldoen:

Mogelijke bestandsformaten *):      .jpg,  .jpeg,  .png

Bestandsgrootte **):                           maximaal 5 MB

Orientatie:                                              zorg ervoor dat je foto de juiste orientatie heeft (staand of liggend).

Er zijn allerlei fotobewerkingsprogramma’s waarmee je de foto kunt draaien, verkleinen of in een ander bestansformaat op slaan.

Vergeet niet de gewijzigde foto op te slaan.

 

Stap 2:    Invullen formulier en opsturen.

Ga naar onze website www.keramiekmarktdwiingeloo.nl  Kies in het topmenu  Deelnemers en dan Inschrijven. Je krijgt dan het inschrijfformulier te zien.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. (Voor- en achternaam zijn verplichte velden). Controleer of je je mail-adres goed hebt ingevuld, omdat we dat bij voorkeur gebruiken voor de communicatie met jou.

Zodra je op de knop “Foto’s kiezen” klikt worden deze gegevens naar ons doorgestuurd em kom je in stap 3.

 

Stap 3:  Foto’s doorsturen.

Dit kan op twee manieren:

  1. Klik in  het vak    en selecteer  de foto’s op je computer. Er kan meerdere keren geklikt worden in het vlak om meerdere foto’s toe te voegen.
  2. Open je bestandsprogramma (verkenner in Windows) op de computer en sleep de foto's naar het genoemde vak. Dit kan meerdere keren.
  • De gekozen foto wordt meteen doorgestuurd. Dit kan niet meer ongedaan worden gemaakt.
  • Afhankelijk van de snelheid van je verbinding kan dit enige tijd duren (je ziet dan een balkje in de foto). Je hoeft er met het verder kiezen van de foto’s niet op te wachten.
  • Als in de foto een vinkje komt dan is deze doorgestuurd. Staat er een kruisje in dan is er een probleem en moet je een andere foto kiezen.
  • Pas als alle foto’s zijn doorgestuurd (vinkjes !) klik je op de knop [Inschrijving afronden]
  • Je krijgt dan een pagina te zien waarin alle informatie staat die je ons hebt opgestuurd.
  • We sturen je ook nog een e-mail ter bevestiging van je inschrijving.

 

Als je nog vragen hierover hebt neem dan contact op met secretariaat@keramiekmarktdwingeloo.nl

 

*)             Bestandsformaten: Elk bestand heeft, afhankelijk van hoe en waarmee het gemaakt is, een bepaalde indeling. Dit wordt duidelijk gemaakt door middel van een extensie, die achter de bestandsnaam staat. In uw bestandsprogramma (verkenner in Windows) kunt u die extensie zichtbaar maken door in het kopmenu beeld te kiezen en dan bestandsnaamextensies aan te vinken. Vaak kan je in een tekstverwerker of fotobewerkingsprogramma kiezen voor opslaan als en dan een geschikt bestandsformaat kiezen.

**)            De grootte van een bestand is zichtbaar te maken in verkenner (Windows) door rechtsonder detail-weergave aan te klikken.   1 MB (MegaByte) = 1000 kB (kiloByte).
Vaak kan je in een fotobewerkingsprogramma een te groot bestand verkleinen, andersom is af te raden want dan introduceer je onscherpte.